• producator de aranjamente si decoratiuni cu flori nemuritoare (flori din hartie, flori uscate, flori criogenate si/sau textil)

Producem o gama variata de aranjamente si decoratiuni florale cu flori nemuritoare pentru diverse tipuri de evenimente: buchete, aranjamente in cutie, lumanari, cocarde, corsaje, etc.

  • producator de flori din hartie

Producem o gama variata de flori din hartie creponata floristica de diferite granulatii, carton sau hartie de servetel. Florile pot fi reproduse in marime naturala sau supradimensionate, pe diverse culori ce pot fi selectate in baza unui paletar.  

  • producator de obiecte decorative: cadouri personalizate, obiecte de design interior, obiecte personalizate pentru evenimente, suveniruri, etc;

Realizam diverse cadouri personalizate precum: placute gravate, rame foto, ceasuri de perete, accesorii pentru evenimente, etc.

  • servicii de debitare polistiren expandat si extrudat.

Debitam placi de polistiren expandat si extrudat sub diverse forme: numere pentru aniversari, litere, personaje din desene animate, texte aniversare, machete pentru torturi, elemente 2D pentru pereti, etc.

Suprafata totala de lucru este de 1m x 0.5m. Grosime polistiren 3-15 cm.

  • servicii de gravare si debitare materiale non-metalice

Debitarea laser este procesul prin care materialul este taiat dupa un contur vectorial predefinit, cu mare precizie, obtinand astfel rezultate spectaculoase.  

Gravura laser este o procedura de mare precizie prin care suprafata materialului este personalizata. Calitatea gravurii laser este de neegalat, fidelitatea detaliilor fiind pastrata chiar si pe suprafete foarte mici. Acest tip de gravura se poate executa la diverse adancimi, in suprafata materialului, obtinand astfel un contrast estetic si plastic spectaculos.

Fotogravura laser de regula se realizeaza pe baza fotografiilor digitale. Pentru a obtine rezultate de calitate, fotografia trebuie sa aiba o rezolutie mare in DPI, raportat la suprafata pe care se va grava.

Debitam o gama variata de materiale non-metalice precum: lemn, placaj, plexiglass, MDF; respectiv gravam pe suprafete precum: lemn, placaj, sticla, plexiglass, piele.

Suprafata totala de lucru este de 1m x 0.6m.

Serviciul de creatie si design pe care noi vi-l oferim este de regula gratuit. Uneori insa, in functie de complexitate, putem percepe o mica taxa si pentru design/ concept, convenita de comun acord inainte de a incepe lucrarile.

Produsele se lucreaza pe baza de comanda si se livreaza prin curier sau posta in toata tara. Comenzile de valori mari necesita plata in prealabil a unui avans.

Ai nevoie de o oferta personalizata ? Ne poti comunica toate detaliile si noi revenim cat mai curand cu o oferta de pret.

Bloom Atelier este un proiect de suflet care a reusit sa se dezvolte dintr-o pasiune pentru handmade intr-un frumos business. Inca din 2017 am inceput sa dam viata  hartiei si sa o transformam in flori pentru clientii nostri. 

Din dorinta de a alege un concept mai deosebit, ne-am indreptat atentia catre florile din hartie (paper flowers) care au reusit sa devina in scurt timp un trend cautat in randul celor care isi planifica evenimentele speciale din viata lor (nunta, botez, aniversare,etc).

In atelierul nostru se produc zilnic zeci de flori care sunt transformate ulterior in buchete, aranjamente florale sau decoruri foto.

Am pornit cu pasi marunti de la ideea de flori nemuritoare. Recunoasterea venita din partea clientilor ne-a determinat sa extindem productia si catre alte game de produse.

Anul 2018 a fost de bun augur, atelierul nostru reusind sa demareze productia de accesorii pentru evenimente, cadouri personalizate si decoratiuni pentru casa, ajutati fiind de echipamentele de ultima generatie achizitionate.

Cautam permanent sa dezvoltam si sa extindem portofoliul nostru de produse si servicii astfel incat sa raspundem tuturor cerintelor dumneavoastra.

In spatele creatiilor noastre se afla o echipa tanara, creativa si talentata, pentru care unicul scop este de a aduce bucurie, emotie si culoare prin munca pe care o face. Numele meu este Cristina, sunt fondatorul acestui business creativ care ma inconjoara de frumos,  ma reprezinta si in care ma regasesc.

If you can DREAM IT, we can DO IT

Aparitii media

Cea mai buna dimineata – Info HD

 

Observator – Antena 1

https://observatornews.ro/social/o-tanara-din-deva-reuseste-sa-faca-arta-din-hartie-244354.html

Replica Info HD

https://www.replicahd.ro/fata-care-face-hartia-sa-infloreasca/

portofoliu