TERMENI SI CONDITII

 Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda.

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare „bloomatelier.ro”, pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului bloomatelier.ro are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila.

Proprietarul si administratorul site-ului bloomatelier.ro  este: BLOOM CREATIVE ART SRL, cu adresa in Deva, str. Horea, nr. 104A, jud. Hunedoara, cu datele de indetificare: CUI 37433526, Numar Inregistrare la Registrul Comertului: J20/527/2017, email: contact@bloomatelier.ro

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul bloomatelier.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

 COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului bloomatelier.ro incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea bloomatelier.ro si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.

Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul bloomatelier.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor bloomatelier.ro fara acordul scris al acesteia.

 NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, bloomatelier.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

 DISPUTE SI CONFLICTE

bloomatelier.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, bloomatelier.ro  nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori, astfel ca bloomatelier.ro este exonerat de orice responsabilitati cu privire la:

 • descrierile informative atasate produselor – caracteristici, date tehnice, fotografii, etc. Magazinul bloomatelier.ro are doar obligatia prezentarii acestor informatii intr-o forma grafica atractiva, atractiva pentru client (fotografii, text, dimensionare, aspect etc.);
 • informatiile eronate furnizate de comparator cu privire la produsul comandat, detaliile privind personalizarea sau datele de facturare/livrare/contact;
 • diferente intre modul in care apar imaginile produselor in magazin si produsele primite, care se refera la culoare, nuanta, accesorii, etc;
 • defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin;
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive;
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

Fara nici o notificare prealabila, bloomatelier.ro poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

bloomatelier.ro nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

bloomatelier.ro isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

 • Produsul comandat nu este pe stoc;
 • Materiile prime necesare fabricarii produsului comandat nu se afla pe stoc;
 • Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
 • Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
 • Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul bloomatelier.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania bloomatelier.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

bloomatelier.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. bloomatelier.ro  isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

METODE DE PLATA

Modalitati de plata acceptate de catre bloomatelier.ro disponibile:

– Plata cu ordin de plata in cont bancar: CLIENTUL va plati contravaloarea produselor comandate in contul bancar RO74INGB0000999910675302 deschis la ING Bank

– Plata ramburs: CLIENTUL va plati agentului de curierat contravaloarea comenzii la primirea coletului;

– Plata cu cardul online: CLIENTUL va plati online cu cardul bancar.

In unele situatii care tin de politica interna de marketing, securitatea platilor si a livrarilor, bloomatelier.ro poate informa clientul ca anumite comenzi se pot onora doar daca se foloseste un anumit mod de plata. In cazul in care clientul refuza modalitatea de plata propusa, comanda se anuleaza fara nici un fel de obligatie de ambele parti.

Nu pot fi returnate produsele “Comenzi speciale” (produse personalizate sau confectionate la cerere). In cazul in care produsul returnat face parte dintr-o promotie/ discount/ pachet promotional si in urma returului conditiile initiale ale promotiei nu mai sunt indeplinite, suma aferenta se va deduce din contravaloarea produselor returnate care urmeaza sa fie platita clientului.

Prevederile legilor care guverneaza cumparaturile online nu se mai aplica in cazul in care clientul se prezinta la sediul firmei ca sa ridice personal comanda, chiar daca aceasta a fost achizitionata de pe site-ul magazinului online pentru ca se considera ca produsul a fost verificat in momentul ridicarii si acesta este in conformitate cu cerintele clientului. 

TERMENUL DE EXECUTIE

Termenele de executie precizate in descrierea produselor sunt orientative. Acestea pot sa difere in functie de volumul comenzilor, cantitate si disponibilitatea materiilor prime.

TERMENUL DE LIVRARE – TARIFE

Pentru produsele existente in stoc  termenul de livrare poate fi cuprins intre 4-7 zile lucratoare pentru expedierile prin curier.

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.

Bloomatelier.ro nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Daca doriti expedierea produselor intr-o localitate unde firma de curierat are acoperire costul transportului pentru colet 1 kg  este 20 lei, in orasele fara acoperire costul transportului pentru colet 1 kg este de regula 40 lei.

In cazul in care coletul trebuie livrat in orase din afara ariei de acoperire a firmei de curierat, exista posibilitatea livrarii prin intermediul serviciilor de curierat a postei romane. Taxarea se face la kg.

Costurile finale de livrare se vor comunica in scris sau telefonic inainte de transmiterea coletului.

AVEM SI OFERTE DE TRANSPORT GRATUIT PESTE ANUMITA SUMA. Oferta valabila in orasele cu acoperire Sameday. In afara acestora, pot exista costuri suplimentare impuse de curier.

FORTA MAJORA

Proprietarul si administratorul bloomatelier.ro  nu poat fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa bloomatelier.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la bloomatelier.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele bloomatelier.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.